Vino la următoarea sesiune de

Respirație Rebirthing

Pentru claritate, reconectare cu sine și deschiderea inimii!

online & live

Course lising

 Experimentează claritate, bucurie și conectare. Înscrie-te ca să te anunțăm când vom ține următoarea sesiune.   

Locurile sunt limitate

Vom trimite toate detaliile pe email

Gazda ta va fi:

Alina Cosette

Cosette Alina a descoperit puterea practicii Rebirthing în Bali în 2016, ulterior pregătindu-se ca facilitator în Thailanda. Din 2017 oferă ședințe de respirație transformativă Rebirthing la nivel global. Acum, organizează retrageri Rebirthing, formând noi practicanți și continuându-și călătoria în promovarea vindecării holistice și a descoperirii de sine.

 

Cosette Alina

Facilitator Rebirthing Breathwork

CE ESTE RESPIRATIA REBIRTHING?

 

Respirația Conștientă de Rebirthing este o practică terapeutică ce utilizează o tehnică specifică de respirație cunoscută sub numele de ‘respirație conectată conștient’ pentru a facilita vindecarea și pentru a promova o înțelegere mai profundă de sine.

Această tehnică presupune crearea unui flux continuu de respirație fără pauze între inspirație și expirație, formând astfel un circuit continuu de respirație. Leonard D. Orr, pionierul din spatele acestei practici, a descoperit și perfecționat această tehnică bazându-se pe experiențele sale personale și studiile extinse, incluzând interacțiunile sale cu yoghinii nemuritori.

Ședințele de Respirație Conștientă de Reîntrupare sunt de obicei ghidate de practicanți instruiți și sunt concepute pentru a ajuta indivizii să pătrundă în subconștientul lor pentru a aborda și elibera emoții reprimate, traume din trecut și convingeri limitative. Practica servește ca un pod care conectează indivizii cu sinele lor interior, favorizând astfel conștientizarea de sine și vindecarea.

Beneficiile Respirației Conștiente se extind atât la bunăstarea fizică, cât și la cea emoțională. Inducând o stare de relaxare profundă, ajută la reducerea stresului, anxietății și depresiei, promovând un sentiment de calm și echilibru.

La nivel fizic, oxigenarea îmbunătățită datorată respirației continue poate ajuta la eliberarea tensiunii, îmbunătățirea circulației și promovarea detoxificării. Mai mult, confruntându-se și eliberând blocajele emoționale, indivizii adesea descoperă un sentiment mai mare de claritate, autoacceptare și libertate emoțională.

Această practică facilitează și o conexiune spirituală, permițând indivizilor să exploreze regatele lor interioare și să experimenteze potențial un sentiment de unitate și întregire. Natura holistică a Respirației Conștiente de Reîntrupare o face un instrument puternic pentru cei care caută să își îmbunătățească bunăstarea generală și să se angajeze într-o călătorie de autodescoperire și creștere personală.

Oricine poate participa. Nu ai nevoie de experiență.

Experiența este ghidată si ai nevoie doar de o conexiune WiFi decenta, de casti sau o boxa si un spatiu in care poti respira in tihna.

Complet Gratuită

Bucură-te de o experiență puternică și revelatoare din confortul casei tale. 

Esti 100% in controlul respiratiei tale asa ca nu ai nimic de pierdut. 

Deschide-ți mintea și încearcă ceva nou

Transformă-ți Viața Prin Respirație: Reduce Stresul, Îmbunătățește Concentrarea și Descoperă Bucuria!

Descoperă o conexiune mai profundă cu tine însuți. Înrădăcinată atât în practici spirituale, cât și în cercetare științifică, această sesiuni oferă o cale către pacea interioară, conștientizare plină de dragoste și o viață plină de vitalitate și bucurie. Experimentează liniștea și calmul care vin din respirația profundă, ritmică și conectată.

Introducere în Metoda Rebirthing

Descoperă principiile fundamentale ale Metodei Rebirthing, o practică de respirație și dezvoltare personală concepută pentru a te ajuta să te conectezi profund cu sinele tău autentic.

Sesiune Gratuită de 40 de Minute de Respirație Conectată

Experimentează eliberarea de stres și tensiune. Spune adio bagajului emoțional și bun venit unei versiuni mai libere a ta!

Îmbunătățește-ți Claritatea Mentală în Doar O Sesiune

Experimentezi ceață mentală? Sesiunea noastră gratuită de Respirație Rebirthing te va ajuta să-ți limpezești mintea și să-ți îmbunătățești concentrarea.

Revitalizează-ți Nivelurile de Energie în Mod Natural

Te-ai săturat să te simți epuizat(ă)? Reîncarcă-ți bateriile cu puterea respirației. Înscrie-te la sesiunea noastră gratuită!

Descoperă Puterea Vindecătoare a Respirației Conștiente

Probleme fizice? Răni emoționale? Sesiunea noastră gratuită de Respirație Rebirthing oferă o abordare holistică a vindecării.

Deblochează-ți Potențialul Creativ cu Ajutorul Respirației

Te afli într-un impas creativ? Lasă-ți respirația să-ți fie muza. Alătură-te sesiunii noastre gratuite și eliberează-ți artistul interior.

Cosette Alina este o persoană dedicată adevărului și autenticității, promovând alinierea între corp, minte și suflet pentru o exprimare armonioasă a vieții. În 2001, a început o călătorie inițiatică, explorând spiritualitatea și tehnicile de vindecare în diferite culturi. În 2016, în Bali, a descoperit puterea respirației conștiente, ceea ce a motivat-o să urmeze cursuri în acest domeniu, culminând cu formarea sa ca facilitator de Rebirthing în Thailanda. În 2017, a început să practice Rebirthing în India și a continuat să aprofundeze această tehnică, trăind întâlniri mistice în locuri sacre la nivel global.

Prin ședințele de respirație Rebirthing, Cosette a oferit transformare și vindecare, cu un impact pozitiv confirmat asupra vieților participanților. De exemplu, unele cazuri au inclus vindecări miraculoase precum eliminarea unui fibrom uterin sau o femeie care a devenit mamă după 6 ani de încercări nereușite. Recunoscând puterea transformării personale, ea a oferit ședințe private și de grup în diverse țări și a primit aprecieri pentru impactul pozitiv al lucrării sale.

Pe lângă Rebirthing, Alina a explorat și alte domenii holistic și spirituale, cum ar fi Chi Nei Tsang, Yoga și metafizica, pentru a oferi o abordare integrată în ședințele sale. În prezent, organizează retrageri săptămânale pentru vindecare profundă și formarea de noi practicanți în Rebirthing, începând din 2022, aplicând cunoștințe din diverse domenii ca fizica cuantică, neuroplasticitatea și epigenetica, pentru a facilita procesul transformativ, având respirația ca instrument central. Această bogăție de experiență și cunoaștere, combinată cu un angajament profund față de adevăr și autenticitate, o face pe Cosette Alina un facilitator și ghid de încredere în călătoria de autodescoperire și vindecare.

Cosette Alina

Rebirthing Breathwork Facilitator & Trainer

Vino la sesiunea din 23 martie
100 RON
Gratuită

Înregistrează-te cu o adresă de email pe care chiar o verifici ca să îți putem trimite detaliile. 

Nici nouă nu ne place spam-ul. Trimitem mesaje rar și te poți dezabona oricând. 

Vezi mai multe pe social media. Haide să devenim prieteni.